BeVisual

Kontakt os

Du kan også finde os på Facebook og Instagram, eller skrive en mere dybdegående mail med eventuelle vedhæftninger til [email protected]

Processen

Når vi har modtaget konkrete informationer fra dig og vurderer at det er noget vi er i stand til at lave, så starter samarbejdet for alvor! Her starter vi ud med at researche og brainstorme, og spørger løbende mere ind til din case hvis vi har brug for flere informationer. Undervejs sender vi screenshots af processen, så du hele tiden kan følge med. Det er vigtigt for os at designe efter dine præferencer, din målgruppe og eventuelle konkurrenter. På den måde er det nemmere for dig at skabe salg, være synlig og konkurrencedygtig. Udover det skal det visuelle være skarpt, unikt og kunne kommunikere det rigtige budskab ud til omverdenen.

 

Vi svarer også altid gerne på spørgsmål, og kan udover det guide dig i at bruge grafikken i praksis – f.eks. hvordan du kan lave en content plan med SoMe posts, hvordan du annoncerer grafikken eller hvor du kan bestille visitkort/merchandise fra.

 

Husk du altid kan trække dig ud af samarbejdet når som helst, hvis du føler at designet tager en retning du ikke kan lide, eller af andre årsager. Du er ikke bundet op på nogle aftaler, og skal heller ikke betale en start- eller timepris for den tid der er blevet brugt på dit design. Du betaler kun hvis du godkender det færdige resultatet og prisen.