Hej! Mit navn er Marc.

Ejer og stifter af BeVisual.

Præsentationsbillede, hjemmeside med ramme

Interesseren for grafisk design har været der siden jeg var 14 år gammel, men det kreative er ikke kommet helt tilfældigt. Som lille elskede jeg at være kreativ i form af at bygge ting, tegne og male, og jeg har altid haft kreative mennesker omkring mig. Men det der kickstartede den digitale form for design, var da jeg som 14-årig blev intruduceret til et program af en ven, hvor det bl.a. var muligt at loade sit såkaldte “Minecraft-skin” ind i 3D-format – rimelig cool, ikke? Det synes vi i hvertfald dengang. Nu foretrækker jeg at lave mange forskellige former for grafisk design. Du kan læse mere på min LinkedIn her.

Min vision for BeVisual er at tilbyde grafisk design i høj kvalitet til lave priser, som er målrettet dine behov som kunde. Design som både er æstetisk, personligt og funktionelt.

Mine digitale skills
Photoshop 80%
Illustrator 50%
InDesign 30%
XD/Figma 70%
Cinema4D 30%
Markedsføring 40%

Handelsbetingelser for køb hos BeVisual

Når du handler med BeVisual har vi sørget for en sikker handel. Fremgangsmåden er således, at du først og fremmest kontakter BeVisual vedrørende dine ønsker. Hvis det er noget vi mener at vi kan lave, så aftaler vi en pris. Når din ordrer er færdig, får du et screenshot tilsendt. Hvis du godkender det grafiske arbejde der er blevet lavet, og den aftalte pris, får du en faktura tilsendt via mail, som kun kan betales med et swipe i MobilePay når der trykkes på linket. Hvis du ikke godkender er der to muligheder: at BeVisual forsøger at lave ønskede ændringer/forbedringer der ønskes fra din side, eller at købet annulleres.


Når du modtager en faktura efter at have godkendt en handel med BeVisual, har du 14 dage til at betale den. Så snart den er betalt, vil du få et download-link til det du har købt. Udover et download-link, har du altid mulighed for at tilgå dine købte varer i en online Google Drev-mappe der laves kun til dig. Der er ikke nogen fortrydelsesret når først et køb er gennemført – det skyldes at der er tale om digitale varer, og fordi du som kunde allerede har godkendt produktet inden betalingen.