BeVisual

Hej! Mit navn er Marc

Ejer og stifter af BeVisual

Personligt billede

Interessen for grafisk design har været der siden jeg var 14 år gammel, men det kreative er ikke kommet helt tilfældigt. Som lille elskede jeg at være kreativ i form af at bygge ting, tegne og male, og jeg har altid haft kreative mennesker omkring mig. Det der kickstartede den digitale form for design, var da jeg som 14-årig blev introduceret til et design program af en ven. Det startede som en sjov lille hobby, men løbende udviklede det sig til mere og mere fordybelse. Nu har jeg fået en mere professionel tilgang til grafisk design, og har også kendskab til andre digitale multimedie områder. Du kan læse mere på min LinkedIn her.

 

Udover mine kreative egenskaber og erfaring, har jeg naturligvis også uddannelse bag mig. Jeg tog en design- og kommunikationsorienteret linje på gymnasiet, efterfulgt af en videregående Multimediedesign uddannelse. Se mit afsluttende eksamensprojekt som Multimediedesigner sammen med en gruppemakker her.

 

Min vision for BeVisual er at tilbyde grafisk design og hjemmesider i høj kvalitet til lave priser, som er målrettet dine behov og som stemmer overens med målgruppen. Designet på en æstetisk, personlig og funktionel måde. Udover det synes jeg det er et vigtigt budskab at være visuel i alt man foretager sig, hvilket også er forklaringen på navnet BeVisual og hashtagget #bevisual.

Jeg har erfaring med

Photoshop
Illustrator
InDesign
XD/Figma
3D grafik
Tekstforfatning
Målgruppe- og konkurrentanalyser
SoMe markedsføring
WordPress/WooCommerce/Elementor/SEO
HTML/CSS