Hvem står bag BeVisual?

Mit navn er Marc, og jeg er ejer og stifter af

BeVisual. Jeg er født i 00, og har interesseret

mig for grafisk design siden jeg var 14 år

gammel. Interessen for det kreative er dog

ikke kommet helt tilfældigt. Som lille elskede

jeg at være kreativ i form af at bygge ting, tegne

og male, og jeg har haft kreative mennesker omkring

mig siden jeg var helt lille. Men det der kickstartede den digitale form for design, var da jeg som 14-årig blev intruduceret til et program af en ven, hvor det bl.a. var muligt at loade sit såkaldte “Minecraft-skin” ind i 3D-format – rimelig cool, ikke? Det synes vi i hvert fald dengang. Nu foretrækker jeg at lave mange forskellige former for grafisk design.

 

Min vision for BeVisual er at kunne tilbyde grafisk design i høj kvalitet, som er målrettet kundens behov. Da virksomheden er lille, har jeg mulighed for at tilbyde rigtig gode priser, fordi de er uden moms.

Præsentationsbillede, hjemmeside med ramme
Præsentationsbillede, hjemmeside med ramme

Handelsbetingelser for køb hos BeVisual

Når du handler med BeVisual, har vi sørget for en sikker handel. Fremgangsmåden er således, at du først og fremmest kontakter BeVisual vedrørende dine ønsker. Hvis det er noget vi mener at vi kan lave, så aftaler vi en pris. Når din ordrer er færdig, får du et screenshot tilsendt. Hvis du godkender det grafiske arbejde der er blevet lavet, og den aftalte pris, får du en faktura tilsendt via mail, som kun kan betales med et swipe i MobilePay når der trykkes på linket. Hvis du ikke godkender er der to muligheder: at BeVisual forsøger at lave ønskede ændringer/forbedringer der ønskes fra din side, eller at købet annulleres.

 

Når du modtager en faktura efter at have godkendt en handel med BeVisual, har du 14 dage til at betale den. Så snart den er betalt, vil du få et download-link til det du har købt. Udover et download-link, har du altid mulighed for at tilgå dine købte varer i en online Google Drev-mappe der laves kun til dig. Der er ikke nogen fortrydelsesret når først et køb er gennemført. Det skyldes at der er tale om digitale varer, og fordi du som kunde allerede har godkendt produktet inden betalingen.

Mit navn er Marc, og jeg er ejer og stifter af BeVisual. Jeg er født i 00, og har interesseret mig for grafisk design siden jeg var 14 år gammel. Interessen for det kreative er dog ikke kommet helt tilfældigt. Som lille elskede jeg at være kreativ i form af at bygge ting, tegne og male, og jeg har haft kreative mennesker omkring mig siden jeg var helt lille. Men det der kickstartede den digitale form for design, var da jeg som 14-årig blev intruduceret til et program af en ven, hvor det bl.a. var muligt at loade sit såkaldte “Minecraft-skin” ind i 3D-format – rimelig cool, ikke? Det synes vi i hvert fald dengang. Nu foretrækker jeg at lave mange forskellige former for grafisk design.

 

Min vision for BeVisual er at kunne tilbyde grafisk design i høj kvalitet, som er målrettet kundens behov. Da virksomheden er lille, har jeg mulighed for at tilbyde rigtig gode priser, fordi de er uden moms.

Handelsbetingelser for køb hos BeVisual

 

 

Når du handler med BeVisual, har vi sørget for en sikker handel. Fremgangsmåden er således, at du først og fremmest kontakter BeVisual vedrørende dine ønsker. Hvis det er noget vi mener at vi kan lave, så aftaler vi en pris. Når din ordrer er færdig, får du et screenshot tilsendt. Hvis du godkender det grafiske arbejde der er blevet lavet, og den aftalte pris, får du en faktura tilsendt via mail, som kun kan betales med et swipe i MobilePay når der trykkes på linket. Hvis du ikke godkender er der to muligheder: at BeVisual forsøger at lave ønskede ændringer/forbedringer der ønskes fra din side, eller at købet annulleres.

 

Når du modtager en faktura efter at have godkendt en handel med BeVisual, har du 14 dage til at betale den. Så snart den er betalt, vil du få et download-link til det du har købt. Udover et download-link, har du altid mulighed for at tilgå dine købte varer i en online Google Drev-mappe der laves kun til dig. Der er ikke nogen fortrydelsesret når først et køb er gennemført. Det skyldes at der er tale om digitale varer, og fordi du som kunde allerede har godkendt produktet inden betalingen.