Skip to content

BeVisual

Hej! Mit navn er Marc.

Ejer og stifter af BeVisual.

image_50433537__01

Interesseren for grafisk design har været der siden jeg var 14 år gammel, men det kreative er ikke kommet helt tilfældigt. Som lille elskede jeg at være kreativ i form af at bygge ting, tegne og male, og jeg har altid haft kreative mennesker omkring mig. Det der kickstartede den digitale form for design, var da jeg som 14-årig blev introduceret til et program af en ven, hvor det bl.a. var muligt at loade sit såkaldte “Minecraft-skin” ind i 3D format – rimelig cool, ikke? Det synes vi i hvert fald dengang. Programmet kickstartede min digitale design karriere hvor jeg nu laver mange former for grafisk design, og yderligere har jeg også en smule erfaring med SoMe og WordPress. Du kan læse mere på min LinkedIn her.

 

Min vision for BeVisual er at tilbyde grafisk design i høj kvalitet til lave priser, som er målrettet dine behov og den pågældende målgruppe. Design som både er æstetisk, personligt og funktionelt. Udover det synes jeg det er et vigtigt budskab, at være visuel i alt man foretager sig, hvilket også er forklaringen på navnet og hashtagget #bevisual.

Mine digitale kompetencer

Er du på mobil? Så vend mig vandret for at se kompetencer⤵️

Photoshop 80%
Illustrator 45%
InDesign 22%
XD/Figma 68%
Cinema 4D 17%
SoMe markedsføring 20%
WordPress/WooCommerce/Elementor 55%
HTML/CSS 13%

Handelsbetingelser for køb hos BeVisual

Når du handler hos BeVisual har vi sørget for en sikker handel. Fremgangsmåden er således, at du først og fremmest kontakter os vedrørende dine ønsker. Hvis det er noget vi mener at vi kan lave, så aftaler vi en pris. Når din ordre er færdig vil du få et screenshot tilsendt. Hvis du godkender det grafiske arbejde der er blevet lavet, og den aftalte pris, får du en faktura tilsendt via mail som kun kan betales med et swipe i MobilePay når der trykkes på linket, medmindre andet aftales. Hvis du ikke godkender er der to muligheder: at vi forsøger at lave ændringer/forbedringer der ønskes fra din side, eller at købet annulleres.

 

Når du modtager en faktura efter at have godkendt en handel med BeVisual, har du 14 dage til at betale den. Så snart den er betalt vil du blive inviteret til din helt egen Google Drev-mappe, der laves personligt kun til dig. Der er ikke nogen fortrydelsesret når først et køb er gennemført – det skyldes at der er tale om digitale varer, og fordi du som kunde allerede har godkendt produktet inden betalingen finder sted.