BeVisual

Priser

Søger du specifikt noget der ikke kan findes på oversigten her – eksempelvis en kombination af overnævnte? Så kontakt os for at høre, om det er noget vi kan tilbyde! Hvis vi mener at kunne tilbyde netop din efterspørgsel, kan vi efterfølgende komme med et bedre estimat på en endelig pris.

 

Udover grafisk design og hjemmesider kan vi også tilbyde ydelser inden for videoredigering, markedsføringsstrategier, målgruppe- og konkurrentanalyser samt tekstforfatning. Dog er det ikke vores primære fokusområder, og derfor indgår disse ydelser heller ikke i vores prisoversigt.

Handels-betingelser for grafisk design

Hos BeVisual har vi sørget for en sikker handel. Fremgangsmåden er således, at du først og fremmest kontakter os vedrørende dine ønsker. Hvis det er noget vi mener at vi kan lave, så fremsender vi en estimeret pris. Du vil løbende få screenshots tilsendt, og afhængigt af projektet også få en præsentation tilsendt til sidst. Hvis du godkender det grafiske arbejde der er blevet lavet, og den endelige pris, får du en faktura tilsendt via mail som kun kan betales med et swipe i MobilePay når der trykkes på linket, medmindre andet aftales. Har du ikke MobilePay, er det også muligt at betale til vores registrerings- og kontonummer. Hvis du ikke godkender er der to muligheder: at vi forsøger at lave ændringer/forbedringer der ønskes fra din side, eller at købet annulleres.

 

Når du modtager en faktura efter at have godkendt en handel med BeVisual, har du 14 dage til at betale den efter afsendelsesdatoen. Betales fakturaen ikke inden for de pågældende 14 dage, sendes der automatisk et rykkergebyr på 100,00 DKK. Rykkerenten er 0,60 pr. påbegyndt måned. Så snart fakturaen er betalt vil du blive inviteret til din egen Google Drev mappe, der laves personligt kun til dig. Der er ikke nogen fortrydelsesret når først et køb er gennemført – det skyldes at der er tale om digitale varer, og fordi du som kunde allerede har godkendt produktet inden betalingen finder sted.

Handels-betingelser for hjemmesider

Handelsbetingelserne for hjemmesider er ligesom for grafisk design. En tilføjelse er, at hvis du skal have lavet en ny hjemmeside fra bunden, så lægger BeVisual ud for et Webhotel, Oprettelsesgebyr og evt. Domæne/Elementor Pro. Ovenstående gælder 1 år frem, og efterfølgende vil du selv blive faktureret af DanDomain på årlig basis (typisk 341 kr. ekskl. moms årligt), hvis du vælger den mindste hosting pakke med domænenavn som vi har kaldt “BeSimple” i vores prisoversigt. Derfor er det første år inkluderet i hjemmesidens endelige pris.

 

Ligesom med vores grafiske design, betaler du kun for hjemmesiden hvis den lever op til dine forventninger og tages i brug. Vi arbejder ikke med time- eller startpriser, men giver et realistisk estimat fra start af. På den måde kan du eksempelvis aldrig give 3.000 kr. for en hjemmeside du ikke har tænkt dig at bruge. Fortryder du at få lavet hjemmesiden mere end 14 dage efter at BeVisual har lagt ud for Webhotel, Oprettelsesgebyr og evt. Domæne/Elementor Pro (alt sammen gældende i 1 år), kan du maksimalt komme til at betale det beløb BeVisual har lagt ud for dig. Fortrydelse inden 14 dage betyder, at du ikke behøver at betale noget, eller tænker videre over det.

 

Uanset om du vælger vores “BeSimple” eller “BeAdvanced” pakke, eller i stedet får redesignet din eksisterende hjemmeside, står vi altid til rådighed til at vedligeholde din hjemmeside selv efter endt betaling, hvis det ønskes. Skulle der opstå en situation hvor du gerne vil have lavet små ændringer på hjemmesiden efter endt betaling, er vi fleksible nok til også at gøre dette uden afregning – så længe det ikke er gentagne gange.

En tryggere købsproces

  • Du betaler kun hvis du er tilfreds med det færdige resultat og prisen.

 

  • Ingen timepris der resulterer i en gætteleg omkring, hvad den endelige pris bliver. Du får et realistisk estimat til at starte med.

 

  • Intet startgebyr. Hvis du trækker dig tilbage i processen, koster det dig ikke noget.

 

  • Betal din faktura med et swipe i MobilePay (medmindre andet aftales). Når fakturaen er betalt får du adgang til dine digitale varer.

 

  • Fuld gennemsigtighed undervejs, med mulighed for at sparre med os og få screenshots tilsendt løbende af processen.

 

  • Mulighed for at få lavet små ændringer i dit design uden ekstra omkostninger, selv efter endt betaling.

 

  • Din egen personlige Google Drev mappe der kan tilgås alle steder fra, hvor vi sørger for at organisere dine filer.