BeVisual

Priser

Søger du specifikt noget der ikke kan findes på oversigten her – eksempelvis en kombination af overnævnte? Så kontakt os for at høre, om det er noget vi kan tilbyde! Hvis vi mener at kunne tilbyde netop din efterspørgsel, kan vi efterfølgende komme med et bedre estimat på en endelig pris.

 

Udover grafisk design og hjemmesider kan vi også tilbyde ydelser indenfor videoredigering, markedsføringsstrategier, målgruppe- og konkurrentanalyser samt tekstforfatning. Dog er det ikke vores primære fokusområder, og derfor indgår disse ydelser heller ikke i vores prisoversigt.

En tryggere købsproces

  • Du betaler kun hvis du er tilfreds med det færdige resultat og prisen.

 

  • Ingen timepris der resulterer i en gætteleg omkring, hvad den endelige pris bliver. Du får et realistisk estimat til at starte med.

 

  • Intet startgebyr. Hvis du trækker dig tilbage i processen, koster det dig ikke noget.

 

  • Betal din faktura med et swipe i MobilePay eller bankoverførsel. Når fakturaen er betalt får du adgang til dine digitale varer.

 

  • Fuld gennemsigtighed undervejs, med mulighed for at sparre med os og få screenshots tilsendt løbende af processen.

 

  • Mulighed for at få lavet små ændringer i dit design uden ekstra omkostninger, selv efter endt betaling.

 

  • Din egen personlige Google Drev mappe der kan tilgås alle steder fra, hvor vi sørger for at organisere dine filer.

Handels-betingelser for grafisk design

Hos BeVisual har vi sørget for en sikker handel. Fremgangsmåden er således, at du først og fremmest kontakter os vedrørende dine ønsker. Hvis det er noget vi mener at vi kan lave, så giver vi en estimeret pris. Vi arbejder ikke med start- eller timepriser, og du skal aldrig betale for noget du ikke er tilfreds med. Du vil løbende få screenshots eller andre opdateringer, og afhængigt af projektet også få en præsentation tilsendt til sidst. Hvis du godkender det grafiske arbejde der er blevet lavet og den endelige pris, får du en faktura tilsendt via mail som enten kan betales med et swipe i MobilePay når der trykkes på linket, eller via bankoverførsel til reg. og konto.nr:  6695 1002573683. Hvis du ikke godkender er der to muligheder: at vi forsøger at lave ændringer/forbedringer der ønskes fra din side, eller at købet annulleres.

 

Når du modtager en faktura efter at have godkendt en handel med BeVisual, har du 14 dage til at betale den efter afsendelsesdatoen. Betales fakturaen ikke indenfor de pågældende 14 dage, sendes der automatisk et rykkergebyr på 100,00 DKK. Rykkerenten er 0,60 pr. påbegyndt måned. Så snart fakturaen er betalt vil du blive inviteret til din egen Google Drev mappe, der laves personligt kun til dig. Der er ikke nogen fortrydelsesret når først et køb er gennemført – det skyldes at der er tale om digitale varer, og fordi du som kunde allerede har godkendt produktet inden betalingen finder sted. Vi forbeholder os altid retten til ikke at levere en vare, hvis der ikke er betalt for den.

Handels-betingelser for hjemmesider

Handelsbetingelserne for hjemmesider er ligesom for grafisk design, men med ekstra forbehold. Hvis du skal have lavet en ny hjemmeside fra bunden, så lægger BeVisual ud for Webhotel, Oprettelsesgebyr og evt. Domæne/Elementor Pro/Andet. Ovenstående gælder 1 år frem, og efterfølgende vil du selv blive faktureret af DanDomain, Elementor eller anden udbyder på årlig basis (er det kun DanDomain vil det typisk koste 136,25 kr. inkl. moms for årsafgiften på domænet, og 1.935 kr. inkl. moms for årsafgiften på webhotellet – hvis det er det mindste webhotel der hedder Webhotel Starter Linux). Det første år af hjemmesidens omkostninger er derfor inkluderet i hjemmesidens endelige pris, og ikke noget du behøver at tage stilling til med det samme. Vi sørger for at hjemmesidens fremtidige omkostninger sendes til din mail, men du har også selv login til udbydernes side, så du bl.a. kan opsætte automatisk betaling hvis du ønsker det. Har du i forvejen købt domæne, webhotel mm. eller blot skal have redesignet en eksisterende hjemmeside, står vi ikke for at lægge ud for hjemmesidens omkostninger: det betaler du til i forvejen.

 

Du kan aldrig risikere f.eks. at give 3.000 kr. for en hjemmeside du ikke har tænkt dig at bruge. Fortryder du at få lavet hjemmesiden mere end 14 dage efter at BeVisual har lagt ud for Webhotel, Oprettelsesgebyr og evt. Domæne/Elementor Pro (alt sammen gældende i 1 år), kan du maksimalt komme til at betale det beløb BeVisual har lagt ud for dig. Fortrydelse inden 14 dage betyder, at du ikke behøver at betale noget, eller tænker videre over det.

 

Uanset om du vælger vores “BeSimple” eller “BeAdvanced” pakke, eller i stedet får redesignet din eksisterende hjemmeside, står vi altid til rådighed med vedligeholdelse af din hjemmeside selv efter endt betaling, hvis det ønskes. Skulle der opstå en situation hvor du gerne vil have lavet små ændringer på hjemmesiden efter endt betaling, er vi fleksible nok til også at gøre dette uden afregning – så længe det ikke er gentagne gange. Vi står selvfølgelig også til ansvar for, hvis vi har lavet en fejl der skal rettes op på.