BeVisual

MoanMat

Case

MoanMat er en virksomhed der hjælper med at tilrettelægge og gennemføre undervisning, der løfter elevernes faglige niveau i matematik. Tilgangen til en specifik elev eller klasse kan være vidt forskellig, alt efter behov og læringsmål.

I casen var der først og fremmest fokus på at lave et stærkt logo der kan bruges på flere måder: både almindeligt, sammen med teksten kreativ logik, men også med mulighed for kun at bruge matematik-tegnene isoleret set, og til sidst også en version der kan bruges som favicon på hjemmesiden og profilbilleder på sociale medier. Det var vigtigt at logoet kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. Det væsentlige er også, at uanset hvilken sammenhæng man støder på MoanMat, så skal der være en rød tråd gennem det hele, hvor man ikke er i tvivl om det er dem eller ej – eksempelvis skal man kunne genkende virksomheden med det samme, bare af at se matematik-tegnene eller farvekombinationerne.

Udover det havde MoanMat også brug for at få lavet design til visitkort, som kan bruges når de er ude og afholde fysiske undervisninger, foredrag eller lign.

 

Se mere fra virksomheden på www.moanmat.dk